Sponsors

Heigo

Heigo levert een breed en hoogwaardig assortiment producten voor uiteenlopende gebruikers en omstandigheden. Uw keuze voor Heigo is de eerste stap op weg naar meer persoonlijke veiligheid, comfort, werkgemak en productiviteit. Onze producten onderscheiden zich door topkwaliteit, draagcomfort en functionaliteit. Naast ons standaardassortiment verzorgt Heigo ook klant specifieke kleding.

Een onderdeel van Heigo is de webshop Teekwerendekleding.nl.
Op www.teekwerendekleding.nl vindt u alles als het gaat om teekwerende kleding en handige accessoires die u helpen beschermen tegen teken. De producten zijn ingedeeld in uitgebreide dames- en herencollecties die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Uiteraard kunnen betalingen veilig en snel via iDEAL worden afgehandeld. Zo kunt u snel weer beschermd genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

Al deze producten hebben gemeen dat ze zijn geïmpregneerd met een middel waardoor teken massaal van u afglijden. De beste bescherming tegen teken en nog modieus ook!

T. 0481-36 41 11
E. *protected email*
I. www.heigo.nl


Bekijk hier de werking van Teekwerendekleding van Rovince
Bekijk hier onze uitzending over Teekwerendekleding bij LifestyleXperience op RTL4


Maartje Koster Translations

Voor vertaalwerk EN > NL kunt u terecht bij Maartje Koster Translations. Specialisaties liggen vooral op medisch-technisch vlak, maar ook voor ander vertaalwerk kunt u bij ons terecht.


Voor meer informatie www.http://maartjekoster.nl


OGYSTAL – De webshop voor kwaliteitsvoedingssupplementen!

Bij Ogystal kunt u terecht voor hoogwaardige voedingssupplementen, maar ook diverse gezondheidstesten. Perfect voor een upgrade van uw leven! Ogystal is de officiële leverancier van enkele topmerken, waaronder SUN CHLORELLA! Al ruim 25 jaar levert Ogystal/Pro Health b.v. de producten van Sun Chlorella aan klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

SUN CHLORELLA – Whole Food for your whole body
Niet alle Chlorella producten zijn hetzelfde, Sun Chlorella is het enige merk waarvan de Chlorella celwand voor 95-99% verpulverd (DYNO-MILL procedé) is, waardoor de voedingsstoffen van Sun Chlorella eenvoudiger op te nemen zijn door het lichaam. Dit is uitermate belangrijk omdat een mens de algencelwand niet kan verteren.
De producten van Sun Chlorella zijn rijk aan natuurlijke nutriënten, zoals ijzer, vitamine B12, vitamine D en foliumzuur; Chlorella heeft een hoger percentage chlorofyl dan elk andere voeding.


Bestel de tabletten of poeder vorm eenvoudig of kijk voor het volledig assortiment snel in onze webshop: www.ogystal.com! OGYSTAL-Upgrade Your Life!


Aangepast: 5 oktober 2016