Sponsors

Heigo

Heigo levert een breed en hoogwaardig assortiment producten voor uiteenlopende gebruikers en omstandigheden. Uw keuze voor Heigo is de eerste stap op weg naar meer persoonlijke veiligheid, comfort, werkgemak en productiviteit. Onze producten onderscheiden zich door topkwaliteit, draagcomfort en functionaliteit. Naast ons standaardassortiment verzorgt Heigo ook klant specifieke kleding.

Een onderdeel van Heigo is de webshop Teekwerendekleding.nl.
Op www.teekwerendekleding.nl vindt u alles als het gaat om teekwerende kleding en handige accessoires die u helpen beschermen tegen teken. De producten zijn ingedeeld in uitgebreide dames- en herencollecties die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Uiteraard kunnen betalingen veilig en snel via iDEAL worden afgehandeld. Zo kunt u snel weer beschermd genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

Al deze producten hebben gemeen dat ze zijn geïmpregneerd met een middel waardoor teken massaal van u afglijden. De beste bescherming tegen teken en nog modieus ook!

T. 0481-36 41 11
E. *protected email*
I. www.heigo.nl


Bekijk hier de werking van Teekwerendekleding van Rovince
Bekijk hier onze uitzending over Teekwerendekleding bij LifestyleXperience op RTL4


Maartje Koster Translations

Voor vertaalwerk EN > NL kunt u terecht bij Maartje Koster Translations. Specialisaties liggen vooral op medisch-technisch vlak, maar ook voor ander vertaalwerk kunt u bij ons terecht.


Voor meer informatie www.http://maartjekoster.nl


Aangepast: 13 maart 2017