Seo-specialist (m/v)

Stichting Tekenbeetziekten zet zich in voor de vele tienduizenden mensen die lijden aan chronische tekenbeetziekten (o.a. Lyme). Op onze website verstrekken we zo breed en zo objectief mogelijke informatie aangaande ontwikkelingen op het gebied van tekenbeetziekten in het algemeen en de ziekte van Lyme in het bijzonder. We hebben een zeer bedreven vrijwilliger die zich bezighoudt met het (inhoudelijke) onderhoud van de website en ervoor zorgt dat onze website op heel veel zoektermen goed scoort in Google. We zouden echter graag in contact komen met iemand die haar kan ondersteunen o.h.g.v. Google Analytics en de meest actuele ontwikkelingen daaromtrent. Het betreft vrijwilligerswerk vanuit huis, met uitsluitend een onkostenregeling, dat enkele uren per week in beslag neemt. 

Functieomschrijving

De functie van de SEO-specialist omvat de volgende taken:

  • Het adviseren van ons website team o.h.g.v. SEO en Google Analytics
  • Een constructieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de prestaties van onze website
Profiel

De SEO-specialist herkent zich in de volgende kwalificaties:

  • Zij/hij heeft het vermogen zich in te leven in de wereld van tekenbeetziekten.
  • Werkt vanuit een intrinsieke motivatie.
  • Denkt en handelt vanuit het perspectief van de patiënt.
  • Heeft aantoonbare relevante ervaring.
De organisatie

Stichting Tekenbeetziekten wil de gevolgen van een tekenbeet beperken en de situatie verbeteren voor tekenbeet-/Lymepatiënten met chronische klachten. Het is in dit kader van belang om wetenschappelijk onderzoek te initiëren en noodzakelijk om goede voorlichting te geven aan artsen, publiek en betrokken instanties/organisaties.

We zijn een goed en gezellig team dat “samenwerken” hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn geen drempels tussen bestuur en overige vrijwilligers, iedereen is even belangrijk.

Lees meer over onze organisatie

Heb je belangstelling?

Stuur dan alsjeblieft een mailtje aan: marketing@tekenbeetziekten.nl