Sponsors

StarPine Support

StarPine Support
Professionele, persoonlijke Apple ondersteuning


Meer informatie: StarPine Support website


Freek de Teek in paniek! | Auteur: Eveline Bogers (1990)

Freek de Teek in paniek! is een educatief prentenboek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Freek is een teek en is in paniek, omdat zijn vriendinnetje Bor een gemene teek blijkt te zijn. Bor heeft Simon ziek gemaakt. Het prentenboek vertelt op een ludieke manier dat een mens ziek kan worden van teken, maar dat niet iedere teek besmet met Lyme hoeft te zijn. Freek gaat met André Teek Away Bor tegenhouden, want Bor wil nog een keer bloed gaan drinken. Freek en André Teek Away bedenken een plan en slagen erin om Bor gevangen te nemen. Via het prentenboek leren kinderen waar zij zich moeten controleren op teken en wat zij moeten doen wanneer zij een tekenbeet hebben. Ik hoop kinderen, ouders, juffen, meesters, opa’s en oma’s te attenderen op meer allertheid bij tekenbeten.


Het boekje is te koop via: https://www.boekscout.nl


Heigo

Heigo levert een breed en hoogwaardig assortiment producten voor uiteenlopende gebruikers en omstandigheden. Uw keuze voor Heigo is de eerste stap op weg naar meer persoonlijke veiligheid, comfort, werkgemak en productiviteit. Onze producten onderscheiden zich door topkwaliteit, draagcomfort en functionaliteit. Naast ons standaardassortiment verzorgt Heigo ook klant specifieke kleding.

Een onderdeel van Heigo is de webshop.
Op www.webshop.heigo.nl of www.teekwerendekleding.nl vindt u alles als het gaat om teekwerende kleding en handige accessoires die u helpen beschermen tegen teken. De producten zijn ingedeeld in uitgebreide dames- en herencollecties die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Uiteraard kunnen betalingen veilig en snel via iDEAL worden afgehandeld. Zo kunt u snel weer beschermd genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

Al deze producten hebben gemeen dat ze zijn geïmpregneerd met een middel waardoor teken massaal van u afglijden. De beste bescherming tegen teken en nog modieus ook!

T. 0481-36 41 11
E. *protected email*
I. www.heigo.nl


Bekijk hier de werking van Teekwerendekleding van Rovince
Bekijk hier onze uitzending over Teekwerendekleding bij LifestyleXperience op RTL4


Maartje Koster Translations

Voor vertaalwerk EN > NL kunt u terecht bij Maartje Koster Translations. Specialisaties liggen vooral op medisch-technisch vlak, maar ook voor ander vertaalwerk kunt u bij ons terecht.


Voor meer informatie www.http://maartjekoster.nl


Aangepast: 28 oktober 2018