Sponsors


‘Lyme style’, het nieuwe boek van Carina van Welzenis is uit

Een boek vol praktische, makkelijk toepasbare en goedkope ideeën, recepten en oefeningen, waarmee jij je voeding en je lifestyle direct kunt gaan veranderen. Door het optimaliseren van zoveel mogelijk randvoorwaarden, blijft er maximale energie over voor het lichaam om tegen de Borellia te vechten. Je kunt je er een stuk beter door gaan voelen. En je bespaart meteen een heleboel op de medische kosten! Kies die dingen die je aanspreken en probeer het gewoon!

Voor de mantelzorger is het hele boek ook heel bruikbaar, maar voor hen is speciaal een hoofdstuk geschreven. Handige tips, websites, kleine zelfzorgoefeningen helpen de mantelzorger vooral zichzelf gezond te houden om zo het zware mantelzorgwerk te kunnen blijven volhouden.

Het boek is te koop op https://www.boekscout.nl/


Kinderboek Vampie en Tick, 2 hechte teekjes

Cockie Vlietman is schrijfster en oma. Op een zonnige middag ging zij met haar kleinzoon paddestoelen zoeken en bij thuiskomst bleek hij een teek in zijn oksel te hebben. Toen bedacht Cockie, het is handig als kinderen zelf weten hoe ze geen teekjes mee laten liften. Op dat moment besloot ze een kinderboek te gaan schrijven over teken.

Auteur Cockie Vlietman. Het boek is te koop op http://teekjes.nl/


Caswood International

Caswood International bestaat sinds 1982 en levert uitsluitend aan bedrijven, instellingen en verenigingen. WIJ LEVEREN NIET AAN PARTICULIEREN.
Wij bedrukken en borduren relatiegeschenken, promotie-textiel, kubussen met lasergravure, aftersales autoartikelen, EHBO artikelen in uw huisstijl.
Onze specialiteit is het bedrukken van de tekenkaart Safecard* in 1, 2, 3 kleuren en in full color. De achterzijde kan met een demo-afbeelding bedrukt worden.
De tekenkaart SAFECARD* is leverbaar in wit en transparant met loep.

Ook de tekenkaart van Stichting Tekenbeetziekten is door Caswood bedrukt.Bekijk hier de demonstratievideo hoe de teek uit de huid verwijderd wordt met de door caswood geleverde tekenkaart. Klik op het plaatje hieronder.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van de tekenkaart met uw logo, zie www.caswood.nl


StarPine Support

StarPine Support
Professionele, persoonlijke Apple ondersteuning


Meer informatie: StarPine Support website


Freek de Teek in paniek! | Auteur: Eveline Bogers (1990)

Freek de Teek in paniek! is een educatief prentenboek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Freek is een teek en is in paniek, omdat zijn vriendinnetje Bor een gemene teek blijkt te zijn. Bor heeft Simon ziek gemaakt. Het prentenboek vertelt op een ludieke manier dat een mens ziek kan worden van teken, maar dat niet iedere teek besmet met Lyme hoeft te zijn. Freek gaat met André Teek Away Bor tegenhouden, want Bor wil nog een keer bloed gaan drinken. Freek en André Teek Away bedenken een plan en slagen erin om Bor gevangen te nemen. Via het prentenboek leren kinderen waar zij zich moeten controleren op teken en wat zij moeten doen wanneer zij een tekenbeet hebben. Ik hoop kinderen, ouders, juffen, meesters, opa’s en oma’s te attenderen op meer allertheid bij tekenbeten.


Het boekje is te koop via: https://www.boekscout.nlAangepast: 28 augustus 2020