Social media medewerker

Dit vind jij leuk

Social media zijn de lust in je leven. Je vindt het leuk om regelmatig berichtjes te plaatsen, die zorgen voor nieuwe volgers en je vindt het spannend om actief op zoek te gaan naar bruikbaar interessant nieuw.
Maar boven alles vindt je het geweldig om voor een heel goed doel bezig te zijn, namelijk ervoor zorgen dat zowel Stichting Tekenbeetziekten als infoTeek de aandacht krijgen die ze verdienen!

Dan kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken!

Want wij zijn allemaal heel goedwillende amateurs op het gebied van social media. Tot heden lukt het ons redelijk om nieuwe volgers te krijgen en bestaande volgers te boeien. Maar het kan altijd (veel) beter. We zijn dus op zoek naar iemand die veel affiniteit heeft met de materie. Het kan ook zijn dat je alleen betrokkenheid voelt bij Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter of TikTok (of misschien nog wel een ander platform). Ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

Hoeveel tijd je wilt en kunt steken in deze vrijwilligersjob kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt je werkzaamheden helemaal vanuit huis regelen: we hebben geen kantoor. We communiceren middels WhatsApp, telefoon, e-mail en Teams.

Enige kennis van de ziekte van Lyme (en/of andere tekenbeetziekten) is zeker een pré!

Over Stichting Tekenbeetziekten en infoTeek

Wij houden ons bezig met het voorlichten over, voorkomen van en onderzoek doen naar tekenbeetziekten, zoals de ziekte van Lyme. Wij zijn een ongesubsidieerde vrijwilligersorganisatie: niemand binnen onze organisatie krijgt een financiële vergoeding voor zijn/haar werkzaamheden. Alles dat we doen om onze doelstellingen te realiseren wordt bekostigd uit inkomsten van donateurs en sponsors.

Alles over de infTeek/Tekendoos lees je hier. Infoteek is een onderdeel van Stichting Tekenbeetziekten.

Al onze vrijwilligers - zo'n 30 m/v - werken vanuit huis.

We zouden het geweldig vinden je te mogen verwelkomen in ons zeer gedreven groepje mensen.

Aanmelden

Heel simpel: mail me!

(Ik ben Bea Werner en ben binnen het bestuur verantwoordelijk voor marketing & fondsenwerving).

Laatst gewijzigd: 1 feb. 2022