Help mee

Word vrijwilliger

Ben je op zoek naar een zinvolle en dankbare besteding van een paar vrije uurtjes per week? Dan kun je ons wellicht wel helpen. Wij kunnen op heel veel gebieden helpende handen (en hoofden) gebruiken. Kijk eens naar onze vacatures, daar zit misschien iets voor je bij. Zo niet, stuur dan toch eens een mailtje met wat jij denkt dat je voor ons – en de vele Lymepatiënten - zou kunnen betekenen.

Meer informatie

Start een actie

Er zijn legio mogelijkheden om zelf een actie te starten, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan Stichting Tekenbeetziekten. We doen hier dus een beroep op je eigen creativiteit.

Meer informatie

De Fietsende Vrienden

Met een wielerploeg van vier vrienden fietsen wij in twee weken van Swifterbant naar Stockholm. Tijdens deze tocht van ongeveer 1.500 kilometer gaan zij aandacht schenken aan de gevolgen van de tekenbeetziekte TBE. Hun vijfde vriend, Jaap, bezweek namelijk aan de gevolgen van deze ziekte. Zij doen dit in samenwerking met de Stichting Tekenbeetziekten. Jij kunt ze steunen door fan te worden van De Fietsende Vrienden. Als fan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van hun avontuur. Bovendien krijg je een plekje in de fanzone.

Meer informatie

Eddie Wolfswinkel

Boswachter Eddie Wolfswinkel (27) gaat in oktober 2021 vanaf Sicilië naar Nederland lopen, zo'n 3.000 kilometer. Hij doet dat om geld op te halen voor Stichting Tekenbeetziekten en vooral om kinderen met de ziekte van Lyme (of een andere tekenbeetziekte) beter en sneller te diagnosticeren en te behandelen. Hier lees je alles over zijn motivatie en zijn voorgenomen trip.

Meer informatie

Donatiemogelijkheden

Donatiemogelijkheden

Schenk met belastingvoordeel

Belastingvoordeel

Keurmerken

ANBI & CBF
Laatst gewijzigd: 28 apr. 2022