Over ons

Missie, visie, doelstelling

Op deze pagina lees je alles over onze missie, visie en doelstellingen. Zoals: het verspreiden van kennis over tekenbeetziekten en het initiëren van wetenschappelijk onderzoek, om de gevolgen van Lymeziekten te beperken, zodat mensen deel uit kunnen blijven maken van de maatschappij. Een van onze dromen is: een kliniek voor de vele kinderen met Lyme en andere tekenbeetziekten in te richten, waar zij de behandeling kunnen krijgen die ze nodig hebben en verdienen. Dat is alleen mogelijk met jouw hulp!

Meer informatie

Onderzoek

Door gedegen onderzoek – gericht op het belang van de patiënt – kunnen we zorgen dat er ooit een betere diagnose en tijdiger en effectiever behandeling van tekenbeetziekten (waaronder de ziekte van Lyme) komt. Veel van onze activiteiten zijn dan ook gericht op het verbinden van onderzoeksorganisaties, en het initiëren van, deelnemen aan en (mede-)financieren van onderzoeken die bijdragen aan deze doelstelling.

Meer informatie

Projecten

De projecten waar we nu veel energie in steken betreffen vooral – maar niet uitsluitend – kinderen met de ziekte van Lyme of een andere tekenbeetziekte. Er zijn namelijk heel veel kinderen die het slachtoffer zijn van een tekenbeet en de ziekte is bij hen nog veel lastiger vast te stellen. Lees hier (o.a.) alles over een (kinder-)kliniek voor chronisch Lymepatiënten.

Meer informatie

Historie

Historie

Jaarverslagen

Jaarverslagen
Laatst gewijzigd: 2 nov. 2022