Donaties

Donatiemogelijkheden

Om onze doelstellingen te realiseren (het stimuleren en financieren van onderzoek dat leidt tot een betere diagnosticering en effectiever behandeling van tekenbeetziekten, o.a. Lyme) hebben we geld nodig! Veel geld. Je donatie of bijdrage is dan ook hard nodig en van harte welkom. Er zijn heel veel manieren waarop je ons financieel kunt  steunen. 

Doneer eenmalig

Je kunt op de volgende manieren eenmalig doneren: 

Je eenmalige donatie aftrekken.

Doneer structureel (periodiek)

Je kunt ervoor kiezen om ons – gedurende een bepaalde periode – regelmatig een vast bedrag te schenken. Daarvoor moet je een incassomachtiging invullen, waardoor we maandelijks/per kwartaal/per halfjaar/per jaar een vast bedrag van de door jou opgegeven bankrekening incasseren. Je kunt zo’n incasso-opdracht te allen tijde makkelijk intrekken: één berichtje volstaat! 

  • iDeal (periodieke betaling) of 
  • formulier periodieke betaling

Je structurele/periodieke donatie aftrekken

Bestel iets in onze webshop 

Er werkt een groot team vrijwilligers achter de schermen van de webwinkel, om ervoor te zorgen dat je je bestelling compleet en zo snel mogelijk in huis hebt. Vaak gebeurt dat binnen 2 à 3 werkdagen. 

In onze webwinkel zijn verschillende nuttige en aardige artikelen te koop, waarvan de meeste preventie-gericht zijn. 

We hebben zowel voorlichtingsmateriaal (flyers, posters, brochures), als tekenverwijderaars en spreekbeurtpakketten. Ook zijn we trots op onze leskisten, speciaal ontwikkeld voor voorlichting op scholen. Deze kunnen een week tot een maand geleend worden.  

Als stichting verdienen we een beetje aan een aantal artikelen (zoals de tekenverwijderaars). Maar alle kleine beetjes tellen op tot aanzienlijke bedragen en helpen zo onze doelstellingen te verwezenlijken. 

Het meeste voorlichtingsmateriaal wordt gratis verstrekt, omdat we het belangrijk vinden om kennis over tekenbeetziekten te verspreiden en zo mogelijk te voorkomen. 

In de webshop kun je ook doneren. Het gaat dan om bedragen van € 2,-, € 10,- en € 25,-. Zeker als je gratis voorlichtingsmateriaal bestelt is het een overweging om een donatie van € 2,- toe te voegen aan de bestelling. Alvast hartelijk dank daarvoor! 

Naar de webshop

Laatst gewijzigd: 21 sep. 2021