De Fietsende Vrienden op de planken met JAAP

7 maart 2023

Zondag 16 april is het zover. Om 14:00 uur begint de voorstelling “JAAP”. In het Theaterschip te Deventer. Een locatie die een klein beetje doet denken aan het door Jaap zo geliefde Stockholm. Nabij de IJssel in het havengebied van de Sallandse hanzestad.Robert zal het verhaal van de reis en de vriendschap met Jaap middels een muziek-theatervoorstelling vertellen en bezingen. Thema’s als onvoorwaardelijke vriendschap, gemis, afzien, niet willen opgeven, elkaar inspireren, incasseren en verder gaan, zullen deel uit maken van deze persoonlijke voorstelling. Een stuk dat ontroert, raakt en uitnodigt tot een gesprek. Het wordt omlijst met muziek, foto’s, een traan en een lach. Dit wil je zien!

Na afloop van de voorstelling wordt het eindbedrag bekend gemaakt dat Robert, Arjan, Age en Richard bij elkaar hebben gefietst. Vervolgens zal aan Stichting Tekenbeetziekten een cheque met dit bedrag worden overhandigd. Hiermee luiden we de Week van de Teek officieus in.

Het aantal plaatsen van deze voorstelling is beperkt. Laat dus snel via het formulier op deze pagina weten met hoeveel personen je aanwezig bent. Het enige dat we van je vragen is een bijdrage van € 5,- per persoon. Ongeveer de helft hiervan wordt gebruikt om de kosten te dekken, het andere deel voor het goede doel. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als je daarnaast nog een donatie wil doen.