Petjes-actie speciaal voor kinderen: doe mee met de poll

13 mei 2021

We gaan in onze webshop leuke petjes - m.n. voor 10 - 16 jarigen (± maat 56) - verkopen.

Kinderen en jongeren zijn kwetsbare groepen. Lekker buiten spelen, hutten bouwen, kinderen brengen veel van hun tijd buiten door en komen dus eerder in aanraking met een teek. Sportend in de natuur, slenterend in het bos of park, liggend in het gras, vaak met blote armen en benen, zijn jongeren een makkelijke prooi voor een teek. Kinderen (onder de 18 jaar) lopen ongeveer een kwart van alle tekenbeten op. (Jaarlijks lopen mensen zo’n anderhalf miljoen tekenbeten op.)
Het is speciaal voor kinderen van belang hun haar te bedekken, omdat een teek, zeker als het gaat om een larve of een nimf, daarin niet zo makkelijk (of helemaal niet) ontdekt wordt.

Omdat het voor ons onmogelijk is allerlei verschillende (kleuren) petjes aan te bieden, willen we er één kiezen, die de meeste kinderen het leukste vinden. En om dat te achterhalen hebben we een poll gemaakt. Hier kunnen kinderen kiezen uit drie kleuren petjes, in lichte tinten, zodat eventuele teken goed zichtbaar zijn. En ze kunnen kiezen uit een 10-tal verschillende bedrukkingen.
Uit de groep waar de meeste stemmen voor binnenkomen, worden 5 winnaars getrokken. Zij ontvangen een leuk prijzenpakket (waarin uiteraard het gekozen petje), dat wordt uitgereikt door Boswachter Tim, bekend van o.a. het tv-programma Beestenbrigade. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op een leuke centraal gelegen lokatie, waar voor kinderen het nodige te doen is en uiteraard worden de reiskosten daarheen vergoed.

Dus: vul de poll in. Je mag zo vaak meedoen als je wilt! Om voor een prijs in aanmerking te komen hebben we wel je telefoonnummer of e-mailadres nodig, anders kunnen we je niet laten weten dat je tot een van de gelukkige winnaars behoort.

Ga hier naar de poll en doe mee!

Deze actie werd mogelijk gemaakt door Caswood, leverancier van bedrukte promotie- en relatiegeschenken, EHBO artikelen o.a. rondom de auto en gespecialiseerd in tekenkaarten.