Stichting Tekenbeetziekten op televisie

28 februari 2021

In april vindt een historische gebeurtenis plaats: er gaat een commercial van de Stichting Tekenbeetziekten uitgezonden worden!
Dit gebeurt op zowel NPO (in Socutera-zendtijd) als op TV West.

We willen de "première" van het filmpje bewaren tot 1 april (nee geen grap), daarom hier en nu uitsluitend een beeldje uit de 25-seconde durende commercial. Maar vanaf 1 april is het filmpje ook te bekijken op onze social media en via YouTube. We vinden het geweldig als u zich abonneert op ons kanaal!


Het filmpje is pro Deo voor ons gemaakt door een groot Amsterdams reclamebureau - FCB Amsterdam - en heet "Hondje".
Hoewel de commercial specifiek ten doel heeft mensen te wijzen op de gevaren van een tekenbeet en de naamsbekendheid van de stichting te vergroten, eindigt het met de oproep om via SMS (TEEK naar 4333) € 3,- naar de stichting over te maken. Uiteraard hopen we hiermee veel geld te genereren voor het verwezenlijken van onze doelstellingen.

Het uitzendschema van de vijf Socutera-uitzendingen is als volgt en noteer ze in uw agenda:

Zaterdag 10 april ± 17:52 NPO1
Zaterdag 10 april ± 20:22 NPO3
Zondag 11 april ± 16:51 NPO2
Dinsdag 13 april ± 16:35 NPO1
Donderdag 15 april ± 13:20 NPO2
We zitten in een blokje van drie goede doelen: Stichting Tekenbeetziekten, Artsen zonder Grenzen, Vrienden van het Herseninstituut.

Daarnaast heeft TV West, de tv-zender voor de regio's Westland, Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn, ons een heel aantrekkelijk "stopperaanbod" gedaan. Een stopper is een advertentie, radio- of tv-commercial, die op een "open plek" wordt geplaatst/uitgezonden. Het aanbod houdt in dat ons filmpje minimaal 100 keer wordt uitgezonden in de maanden april en mei, voor uitsluitend de administratiekosten.