Foto-expositie Eddie Wolfswinkel

Datum & tijden foto-expositie

Tussen 31 maart en 3 april zullen we een aantal foto's van Eddie tentoonstellen in een prachtige expositieruimte aan Tournooiveld 5 te Den Haag. (De foto's zijn ook na te bestellen.)

De openingstijden zijn:

  • donderdag 31 maart: 11 - 20 uur
  • vrijdag 1 april: 11 - 20 uur
  • zaterdag 2 april: uitsluitend voor genodigden
  • zondag 3 april: 11 - 20 uur

Op zaterdag 2 april zal Eddie officieel het bedrag dat hij bij elkaar gelopen heeft (een voorlopige € 13.500,-) aan de stichting overhandigen.
Dat gebeurt om 13:30 uur. De cheque wordt overhandigd aan de heer Joop Klein Haneveld, zelfstandig waarnemend huisarts, adviseur en patiëntvertegenwoordiger van Stichting Tekenbeetziekten. Daarna zal mevrouw Diana Uitdenbogerd (voorzitter a.i.) ook (digitaal) nog even het woord tot Eddie richten.

Ben je niet uitgenodigd voor die dag, maar wil je Eddie toch graag een keer ontmoeten, spreken of met hem op de foto: stuur dan even een berichtje aan de organisatie, dan regelen we iets voor je!

Op Polarsteps is nog steeds te zien hoe de trip van Eddie is verlopen, inclusief foto's.

Lokatie: Tournooiveld 5 Den Haag

Tournooiveld 5 is goed te bereiken met openbaar vervoer (station Den Haag Centraal is 10 minuten lopen).
De auto parkeren kan op 3 nabij gelegen en relatief makkelijk te bereiken locaties: Interparking Museumkwartier, Q-Park Malieveld of Parking Centrum Plein.

Deze lokatie werd ons belangeloos aangeboden door ANNA Vastgoed & Cultuur. Het afdrukken van de te exposeren foto's wordt gedeeltelijk gesponsord door Profotonet.

Laatst gewijzigd: 1 apr. 2022