Coördinator voorlichting/beurzen

Coördinator voorlichting/beurzen

Hou je van beurzen bezoeken, organiseren en voorlichting geven?

Dan is deze job wellicht iets voor jou!

Word jij onze coordinator die er voor kan zorgen dat Stichting Tekenbeetziekten zich kan presenteren op beurzen en voorlichting over tekenbeetziekten kan gevan aan bezoekers?

Je zoekt beurzen en evenementen uit waar we naar toe kunnen gaan. Je draagt zorg voor een groepje van 4 a 5 vrijwilligers die bij toerbeurt voorlichting kunnen geven en regelt hun inzetbaarheid. We hebben materialen voor stands die je onder je hoede krijgt, zowel aankleding als voor verkoop. Heb je andere creatieve ideeen voor de stand dan zijn deze ook van harte welkom. Kennis van tekenbeetziekten is een pre - maar ook zonder kun je als coordinator heerlijk je gang gaan.

De organisatie

Stichting Tekenbeetziekten zet zich in voor de vele tienduizenden mensen die lijden aan chronische tekenbeetziekten (o.a. Lyme). De Stichting wil de gevolgen van een tekenbeet beperken en de situatie verbeteren voor Lymepatiënten met chronische klachten. Daarom initieren en participeren we in wetenschappelijk onderzoek. Voor kinderen met tekenbeetziekten is er nog weinig ontwikkeld en een kinderkliniek gaat daarbij helpen. Het is daarnaast noodzakelijk goede voorlichting te geven aan artsen, publiek en betrokken instanties/organisaties.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 5 tot 9 vrijwilligers. Er wordt 5 tot 6 maal per jaar (al dan niet digitaal) vergaderd. Er zijn diverse heel gemotiveerde sub-teams met coordinatoren waarmee het fijn samenwerken is.

Neem contact op!

Om eens kennis te maken en te bespreken of dit iets voor je is, mail ons en neem contact op met Diana (onderzoek@tekenbeetziekten.nl) of Bea (marketing@tekenbeetziekten.nl).

Laatst gewijzigd: 31 jan. 2022