Donaties

Hoe u kunt helpen: donaties en sponsoring

CBF-keur logo zwart

Ons doel is het initiëren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar een betere diagnostiek en effectiever behandeling van tekenbeetziekten. Onderzoek is dringend noodzakelijk! Daarom roepen we u op ons financieel te steunen.

IBAN NL30 ABNA 050 7624 300 ten name van Stichting Tekenbeetziekten

Lees meer over de Fondsen van Stichting Tekenbeetziekten.

Hoe kunt u geven?

U kunt de stichting op verschillende manieren financieel ondersteunen.

U kunt eenmalig een bedrag geven:

U kunt via een eigen actie geld inzamelen voor Stichting Tekenbeetziekten en het opgehaalde geld overmaken op onze bankrekening. Stel ons vooraf op de hoogte van uw actie: . Wij vermelden die graag op onze website en Facebook-pagina en ondersteunen u waar mogelijk.

Geef vaker en help Stichting Tekenbeetziekten structureel.

  • Gewone gift vanaf € 25,- per jaar. Aftrekdrempel: 1% van het belastbaar inkomen met minimum van € 60,- en maximaal 10% aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Word donateur.
  • Periodieke gift door middel van onderhandse akte vanaf € 50,- per jaar. Minimaal 5 jaar maar wel geheel aftrekbaar van de belastingen zonder beperkingen. Word periodiek donateur. Voorbeeld: De meeste mensen zullen een inkomen hebben tussen € 19.464,- en € 56.531,- en vallen in het 42% tarief. Wanneer u € 50,- schenkt, krijgt u van de belasting € 21,- terug. Het kost u netto dus € 29,-.

Geef als bedrijf. Sponsor ons als bedrijf en u krijgt, indien gewenst, een vermelding op onze website en in onze nieuwsbrief.

U kunt ons opnemen in uw testament.

  • Zeer uitgebreide informatie kunt u vinden op de website van de schenkservice.

Steun ons en doneer!
IBAN NL30ABNA0507624300
ten name van Stichting Tekenbeetziekten


CBF-keurmerk

Stichting Tekenbeetziekten is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

ANBI

Stichting Tekenbeetziekten heeft een ANBI beschikking. Daardoor is uw gift fiscaal aftrekbaar.

Aangepast: 7 december 2020